Osterøy klatreklubb
Nytt
Terminliste
Arkiv
 

Klatrenytt fra høsten 2006

Fra åpningsdagenGrunnkurs inne (Bratt Kort-kurs)
Lørdag 20. og søndag 21.januar 2007 kl. 10-15 blir det klatrekurs i Osterøyhallen. Kurset varer til sammen 12 timer og avslutter med en Bratt Kort prøve. Her får du lære det som skal til for å klatre sikkert på alle typer innendørsanlegg. Kurset koster kr. 500,- og inkuderer Bratt Kort og evt. lån av utstyr. Aldersgrensen er 13 år, men deltagere under 18 år må ha skriftelig samtykke fra foresatte. Påmelding og spørsmål kan rettes til Svein Idar Dale (99 71 51 36) eller Ole Mikalsen (480 38 150).

Klatresko eller sele i julegave?
Mangler du julegave til en som har tenkt å bruke tid i klatreveggen i året som kommer? Både sele, sko og taubrems vil nok være en kjærkommen gave til den som ikke har dette. Utstyr kan kjøpes på flere sportsforetninger (f.eks. Ute, Platou og MX-sport) og på flere av nettbutikkene som selger sportsutstyr.

bildeKlatring på Sørpolkontinentet
Den 20. november fullførte Robert Caspersen, Stein-Ivar Gravdal, Trond Hilde og Ivar Tollefsen førstebestigningen av den 1000 meter høye nordveggen på Ulvetanna i Fimbulheimen, Dronning Maud Land, etter 16 dagers klatring. Se og hør bilder og lydklipp fra turen på www.ulvetanna.no. Bildet er hentet fra nettstedet.

 

Ordfører Kari Aakre åpner veggenOffisiell åpning av OK-veggen i Osterøyhallen
Lørdag 18.november 2006 fikk ordfører i Osterøy, Kari Aakre, æren av å erklere Osterøy klatreklubb sin klatrevegg i Osterøyhallen for offisielt åpnet. Flere års arbeid og vel en halv milion kroner i tippemidler, kommunal støtte, egenkapital og dugnad har dermed resultert i en kjempeflott vegg. Rutene gir utfordringer både til nybegynnerne og til de er mer rutinete. Vi gleder oss til fortsettelsen. Bilder fra åpningsdagen kan du se HER.(20.11.06)

Åpningstider og priser for OK-veggen
Klatreveggen i Osterøyhallen blir i første omgang bare åpen om Ondagene. Da blir det åpent for de som ikke har bratt Kort fra 17.30 til 19.00. Barn under ungdomskolealder må være i følge med en person over 18 år, som tar ansvar for barnet.

Fra kl. 19.00 til 21.00 er veggen kun åpen for personer med Bratt Kort. Priser og endringer i åpningstider finner du HER. (20.11.06)

 

Har du meninger om veggen
Er den for bratt, for liten, for stor, for bleik eller har du andre refleksjoner rundt nyervervelsen. Gjesteboken er motagelig for innspill. (20.11.06)

 

 Oppdatert: 17.02.2012  

 

Lobas a/s
Jon Solberg a/s
Sjøtroll

Utsikt fra "Storen"
Norges klatreforbund Filuftslivets fellesorganisasjon

Advarsel: Klatring kan være helseskadelig!
Klatring kan være ekstremt farlig. For å redusere risikoen er det viktig at de som klatrer har de nødvendige kunnskaper. Dette kan en tilegne seg ved å gå på kurs, eller å være med en erfaren klatrer.

E-Post til Osterøy klatreklubb: post@klatre.info
E-Post til Webmaster: webmaster@klatre.info
 
Til toppen av siden