Osterøy klatreklubb
Nytt
Terminliste
Arkiv
 

Klatrenytt fra høsten 2008

Helge og Beate er funnet i god behold
Helge og Beate har deltatt i den årlige regattaen Shetland Race. Båten kom ikke fram til Shetland til avtalt tid i går, men er funnet i god behold i dag. Båten er på vei inn til Shetland i nå.
(20.06.08)

Overnattingsturen til Tysse er AVLYST
Metrologene kan desverre ikke love oss oppholdsvær i helgen og Oldtidhelleren blir nok i glatteste laget. Vi er derfor nødt til å avlyse samlingen.

De som trives med litt hardere klatring kan ta turen til Hjernemasseveggen på lørdag. Mer info om dette finner du på FORUM.

Overnattingstur til Tysse
Innesesongen er over og 26. og 27 april blir det sesongavsluttning på Tysse. Ta med telt, pølser og godt humør. Ole har bestilt godt vær og Helge er klar til å fyre opp grillen så alt går mot en flott helg på Tysse.
(17.04.08)

Resultat fra NM
NM gikk av stabelen 12. og 13. april i Molde med følgend topplasseringer:

 Damer Senior  Jenter Eldre Jr  Jenter Yngre Jr
1. Linn Karin Stendal
2. Malin Folkestad
3. Hannah Midtbø
1. Anine Eriksen
2. Caroline Løftingsmo
3. Birgit Berg Nesheim
1. Tina J Havsaas
2. Nora Kvalsvik
3. Helene Sekkesæther
 Herrer Senior  Gutter Eldre Jr.  Gutter Yngre Jr
1. Magnus Midtbø
2. Sindre Sæther
3. Tomas Tobiassen
1. Terje Hamre
2. Magnus Krane Ovesen
3. Magnus Larsen Mikalsen
1. Mathias Heggedal
2. Åge Andre O Opstad
3. Andres M Vasstrand

Øvrige resultater finner du HER.
(17.04.08)

NM på led i Molde 12. og 13. april
Til helgen er det NM i klatring med tau i Moldeveggen i Træffhuset nord for Molde sentrum. Norges klatreforbund er arrangør og Romsdal Tindegruppe er teknisk arrangør. Les mer her.
(07.04.08)

Klatretinget 2008
Norges Klatreforbunds ting avholdes på Studenterhytta i Nordmarka, i Oslo. 19. -20. april 2008. Tinget er Norges Klatreforbunds høyeste besluttningsorgan og tinget avholdet hvert 2. år. Les mer her.
(07.04.08)

Chris Sharma til Bergen 9.mars
Klatrelegenden Chris Sharma holder multimediashow i Bergen søndag 9.mars. Showet starter klokken 18:30 og holdes på auditorium 1 på Dragefjellet (Jussbygget). Merket som bygning nummer 1 på dette kartet. Billetter forhåndsselges på UTE til 100,- Restsalg av billetter i døren til 150,-. After-climb samling på Café Opera.

Norges Cupen i Arendal
9. februar arrangerte Grimstad/Arendal Klatreklubb og NKF sesongens tredje Norges Cup.
Bilder finner du HER
Resultatliste finner du HER

Klatringen 6.februar er avlyst
På grunn av arbeidet med montering av ny seksjon til klatreveggen i Osterøyhallen er klatringen 6.februar avlyst. Dette betyr at oppstart for klatrere uten Bratt Kort blir utsatt til onsdag 13.februar.
(05.02.2006)

Sebastian og John

Bilder fra monteringen av buldreveggen

(05.02.2006)

Montering av ny klatrevegg/buldrevegg
Monøren som skal montere mekanismen til den nye klatrevegg-seksjonen i Osterøyhallen er ankommet og i gang med arbeidet. Veggen er forhåpentligvis klar til bruk fra neste uke av.
(05.02.2006)

Årsmøte 2008
Årsmøte 2008

Nytt styre i klatreklubben
Torsdag 31.januar var det årsmøte i Osterøy klatreklubb. To har gitt seg i styret etter mange års innsats. Osterøy klatreklubb takker for innsatsen så langt og håper at de fortsatt vil være med å bidra. Etter vedtektene kan styret bare bestå av 6 medlemmer og ungdomsansvarlig Harald Husum går derfor ut av styret. Vi takker også Harald for insatsen så langt. Styret har ikke drøftet hvordan ungdomsarbeidet skal organiseres framover.

Det nye styret har slik sammensetning:
Leder: Ole Mikalsen
Nestleder: Svein Idar Dale
Sekretær: Beate Birkeland
Kasserer: Remi Småland
Styremedlem: Tatjana Lone
Styremedlem: Helge Stokstad

Chris Sharma til Bergen 9.mars
Klatrelegenden Chris Sharma er på skal på rundreise i Norge med sitt multimediashow. Han besøker Bergen 9.mars og det er da Bergen klatreklubb som er arrangør. Har du lyst på litt inspirasjon er nok dette et must.
Les mer hos Bergen klatreklubb
Intervju med Chris Sharma i Climbing
(28.01.2008)

NorgesCup i Arendal 9.februar
Årets andre norgescup går av stabelen i Arendal 9.februar. Du kan lese mer om arrangementet her.

Bratt kort kurs

Bilder fra Bratt kort kurset

Husk Årsmøtet
Torsdag 31.01.08 kl. 19.00 er det årsmøte i i Mjeldalen hos Beate og Helge. Hvis du er usikker på veien kan du kontakte noen i styret.

Årsmøtet er klubbens øverste organ som godkjenner fjorårets årsmelding og regskap og legger planer for det nye året. Årsmøtet velger også nytt styre. Alle medlemmer er hjertelig velkommen.
Møt opp.
22.01.2008)

Bratt kort kurs 19.-20.februar 2008
Helgens "Grunkurs klatring" i Osterøyhallen resulterte i ni nye Bratt kort-innehavere. Alle fikk en grundig innføring i sikringsarbeid og klatring. Instruktører var Beate Birkeland og Ole Mikalsen.
(20.01.2008)

Norgescup på TV2 zebra
Tirsdag 22. januar kl. 22.20 er det premiere på det nye programmet "Sportsmagasinet" på TV2 zebra. Det halvtimes programmet skal ta for seg mindre nordke idretter som ofte blir skvist ut av TV. Klatring fra NorgesCupen på Klatreverket i Oslo i helgen er med i debuten på tirsdag. Les mer her.
(20.01.2008)

Dobbetlt Midtbø på Klatreverket
Hannah og Magnus Midtbø vant hver sin seniorklasse under norgescupen på Klatreverket 19.januar. Begge vant sin finale med god margin. Les mer her.
(20.01.2008)

Ny buldreveggBuldrevegg i Osterøyhallen
Her er bilde av platene som skal monteres på den nye heisemekanismen. Veggen har vært i bruk på ungdomskolen tidligere, men blir nå delt i to deler som kan heises ut uavhengig av hverandre. Hver av delene fyller 244 cm langs gulvet og er 488 cm høye.

Når veggen blir montert er usikkert. Det kommer montører fra det samme firmaet som monterte hovedveggen. Firmaet holder til i Spania og vil slå sammen monteringsoppdraget med andre jobber de har i Norge.
(17.01.2008)

Nasjonale kurs og seminarer
Norges klatreforbunds kurs og seminarer for 2008 er nå lagt ut.
Les mer.
(17.01.2008)

Alpin Jentesamling
Norges Klatreforbund og Svenska Klätterförbundet inviterer til Alpin Jentesamling 2008 som finner sted i vakre Romsdalen 24.-29. februar. påmeldingsfristen er 11.februar.Alpin jentesamling
Du kan lese mer her.
(17.01.2008)

NM i Klatring 2008
Norgesmesterskapet i klatring vil avholdes i Molde den 12. - 13. april 2008. NKF står som arrangør mens Romsdal Tindegruppe er teknisk arrangør.
Info fra klatreforbundler
Artikkel fra NRK.no, Møre og Romsdal
(17.01.2008)

Årets første Norges Cup
Oslo Klatreklubb står som arrangør for  årets første Norgescup.
Datoen er 19. januar og stedet er Klatreverket. Du kan lese mer her.
(17.01.2008)

Buldrevegg i Osterøyhallen
Mekanismen til ny buldrevegg er ankommet Lonevåg. Når montørene som skal sette opp veggen kommer er fortsatt usikker.
(12.01.2008)

Godt nytt år!
Et nytt klatreår er i gang og som nevnt tidligere er det mye på gang i klubben.
Årsmøte

Torsdag 31.01.08 kl. 19.00 blir det årsmøte i i Mjeldalen hos Beate og Helge. Hvis du er usikker på veien kan du kontakte noen i styret. Har du forslag til noen som burde sittet i styret eller tenker du at du selv har noe å bidra med? Ta kontakt eller møt opp.
Ny klatrevegg
Ny del til klatreveggen er på vei. Denne skal plasseres mellom kjøreporten og tribunen. Den blir ca. 5x5 meter og kan heises ut og inn i to uavhengige seksjoner. Det er tenkt at veggen hovedsaklig skal brukes som buldrevegg med madrass under. Når veggen er på plass er fortsatt litt usikkert, men forhåpentligvis er det ikke så lenge til...
Klatretrening
Onsdagstreningen for personer uten Bratt Kort starter opp onsdag 6. februar. Det blir da trening fra 17.30 - 19.00. For de som har sikret seg Bratt Kort blir det trening fra onsdag 9.januar 19-21. Vi har også sikret oss treningstid mandager kl. 20-21. Dette blir kun for personer med brattkort som har eget utstyr inkludert tau. Brattkortkurs blir det 19. og 20. januar. Har du meld deg på? Det blir nytt kurs i oktober.
Billiger klatring
Det er ikke mye som går ned i pris om dagen, men klatringen i osterøyhallen blir faktisk billigere. Klatringen koster nå kr. 20,- pr. kveld og leige av utstyr blir gratis. Til gjengjeld forventer vi at du melder deg inn i klubben. Du kan også betale for onsdagsklatring hele året sammen med kontingenten. Dette koster kr. 250,- pr. person og 500,- for familier.
(08.01.2008)

 
Bli medlem
 

Klipp

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 Oppdatert: 17.02.2012  

 

Lobas a/s
Jon Solberg a/s
Sjøtroll

Utsikt fra "Storen"
Norges klatreforbund Filuftslivets fellesorganisasjon

Advarsel: Klatring kan være helseskadelig!
Klatring kan være ekstremt farlig. For å redusere risikoen er det viktig at de som klatrer har de nødvendige kunnskaper. Dette kan en tilegne seg ved å gå på kurs, eller å være med en erfaren klatrer.

E-Post til Osterøy klatreklubb: post@klatre.info
E-Post til Webmaster: webmaster@klatre.info
 
Til toppen av siden